Η τελευταία μόδα στις ΗΠΑ και στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που τείνει να λάβει τα χαρακτηριστικά συνήθειας είναι η Μεσογειακή Διατροφή, την οποία εκπροσωπούν επάξια εγχώριες ανά την επικράτεια μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ασχολούνται από την επεξεργασία του Κρόκου Κοζάνης και το αβγοτάραχο Μεσολογγίου, τις ελιές Καλαμών και το λάδι, μέχρι την επεξεργασία... σκόρδων!
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου