Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Φεστιβάλ "ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ"

Στο διαδικτυακό τόπο της Π.Ε. Χαλκιδικής ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Ένα νέο Φεστιβάλ με τίτλο «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αποτελώντας σημαντικότατο θεσμό στον τομέα προβολής και προώθησης των ελληνικών προϊόντων.
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί και στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, αρχής γενομένης από την Περιφέρεια Κρήτης που θα διοργανώσει το πρώτο Φεστιβάλ του θεσμού, στο Εκθεσιακό Κέντρο Χανίων στις 19, 20 & 21 Οκτωβρίου 2012 και θα ακολουθήσουν διαδοχικά οι υπόλοιπες Περιφέρειες.
Στόχος του Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» είναι να προβάλλει, να αναδείξει και να δικτυώσει τα ποιοτικά προϊόντα των Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, αναγνωρίζοντας την εξέχουσα θέση που κατέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, τιμά την Περιφέρειά μας διαθέτοντας διακριτό χώρο έκθεσης των προϊόντων της σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Για την υλοποίηση του παραπάνω σκοπού, παρακαλούνται οι παραγωγοί - μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Χαλκιδικής που ενδιαφέρονται να αποστείλουν δείγματα συσκευασμένων προϊόντων τους στο Φεστιβάλ, να απευθυνθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, Γραφείο 109 (1ος όροφος) τηλ. 23713-51287, 51245, κα Άννα Μπασάκα, μέχρι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου